18 Aralık 2015 Cuma

Lovelyz - For you

Merhaba arkadaşlar ,

Nasılsınız ? İyisinizdir umarım =)   Bugün sizlere Lovelyz Kpop grubunun en son yayınlanan şarkıları " For you " hakkında ki fikir ve yorumlarımdan bahsedeceğim . 

Lovelyz grubunun bu sene 2015 yılında yayınladıkları 4. şarkı bu   yaklaşık 9 ay önce " Hi " adlı adlı şarkıları yayınlanmıştı. ardından 4 ay kadar önce " Shooting Star " adlı şarkıyla geri dönüş yapsalar da bu şarkı pek tutulmadı . Bunun ardından yaklaşık 1-2 hafta sonrasında benim de hakkında olumlu yorumlarımı paylaştığım      " Ah-Choo "  parçasını 30 eylül de  yayınladılar. Bu şarkı gerçekten tutuldu gerek müzik listelerinde ki sıralaması gerekse çevreden ve eleştirmenlerden gelen yorumlarla oldukça beğenildi.    

Benim bugün bahsedeceğim şarkıları ise " For you " adlı şarkıları , yaklaşık 1 hafta önce yayınlanan şarkıları sadece 1 haftalık kısa bir sürede 550 .000 kere izlendi. Bu da oldukça iyi bir izlenme oranı. Bence bu sefer ki şarkıları önce ki şarkılarının izlenme oranının da rekorunu kırabilir.


Şarkının klibindeki  hikaye ve dizi niteliğinde çekilmiş olması oldukça hoşuma gitse de en çok hoşuma giden şarkının akıcılığı ve arka fon müziğiyle , ritmle sözlerin uyumu . Zaten üyelerin ses uyumlarını beğeniyorum. Fakat , kızların çalışıp çabaladıkları çok belli çünkü gün geçtikçe seslerin de ki iyileşme güzelleşme ve seslerini kontrol etmelerinde ki yeteneklerinin iyileşmesi gerçekten gözle görülür seviye de fark ediliyor.  

İleride gerçekten iyi yerlerine geleceğine inandığım gruplardan biri Lovelyz grubu da . 


Umarım siz de benim gibi düşünüyorsunuzdur . Sizinde düşüncelerini ve fikirlerinizi duymak isterim . Lütfen yorum bırakmayı ihmal etmeyin . 

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere ,

Beni sosyal medya dan da takip edebilirsiniz ;

İnstagram : www.instagram.com/aybkecengiz
Twitter/Snapchat : KaramelliCadi 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder