23 Aralık 2015 Çarşamba

2015 | Favori Filmler |

 Evet 2016 ya çok az kaldı . Ve bende bu sebeple sizlerle 2015 yapımı olan ve izlediğim filmlerden  en beğendiğim 5 filmi paylaşayım dedim .

Tanıtımlarından çok fazla bahsetmeyeceğim ki yazı çok uzun olmasın . Evet çok uzatmadan başlayayım :)


Bu sene izlediğim 2015 yapımı filmlerden en çok beğendiğim film " Nadide Hayat " oldu .

1)  ERTUĞRUL 1890 :


Bu film 25 aralık da vizyona girecek olsa da şimdiden bu listeye ekliyorum çünkü beğeneceğim den eminim  . Bir Japon ve Kore hastası olarak ; filmin konusunun Japon-Türk dostluğu olmasını ve Japon ve Türk oyuncuların ve teknik ekibin  bir arada ortak bir filmi olacağını göz önüne alarak söylemeliyim ki bu filmden oldukça yüksek beklentilerim var .


2)  NADİDE HAYAT :

Nadide Hayat filmiyle ilgili bir önceki yazımda bahsetmiştim . Onu okuyabilirsiniz ;)

3)  KOCAN KADAR KONUŞ :

Bu filmin konusu da oldukça güzeldi . Gerek oyuncularım kalitesi olsun gerek teknik ekibin başarısı ve yönetmenin başarısı olsun oldukça güzel ve hoş bir filmdi . Gerçekten de komikti.  Filmin çoğu sahnesinde salonu gülmekten kırdı geçirdi diyebilirim ;)   



4) RUHLAR BÖLGESİ : BÖLÜM 3 :

Ruhlar Bölgesi film serisinin devamı olan bu film de  diğer bölümleri gibi oldukça güzeldi. Film de neredeyse hiç korkmasam da ( sanırım yaş 20 olunca artık  neredeyse hiçbir filmden korkmuyor insan :/ )   oldukça güzeldi .  Filmde başrolde oynayan Stefanie Scott yeni bir oyuncu olmasına ve ilk korku filmi deneyimi olmasına rağmen oldukça güzel oynamıştı benim fikrim tabii ki bu ama :) 
  

5) SAKLI SIRLAR (  Gyeongseonghakyoo: Sarajin Sonyeodeul ) :

Bu film Türkiye de yayınlanmasa da 2015 yapımı bir film olduğu ve favori uzak doğu korku filmlerim arasına girdiğinden dolayı listeye ekleme gereği duydum .  Oldukça güzel bir filmdi . Gerek gizemi olsun gerek oyuncuların yeteneği olsun çok hoşuma gitti. Tek hoşuma gitmeyen kısmı filmin sonunda aklımda bir takım soru işaretleri bırakması oldu. Ama gene de oldukça güzeldi ;) 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder