30 Aralık 2017 Cumartesi

2017-2018 Top 5 Yılbaşı/Noel Şarkısı

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Oldukça uzun zamandır bir yazı paylaşamadığım için üzgünüm. Üniversite son sınıftayım ve tez yazıyorum. Bu nedenle de vakit bulup da yazı paylaşamadım. Çünkü bir yandan da yürütmeye çalıştığım bir İnstagram fan sayfam ( jinhwan_jinani ) var. Bugün sizlerle yılbaşı gününde dinleyebileceğiniz ve 2017 yılında koreli şarkıcı ve gruplar tarafından yayınlanmış şarkılardan top 5 şarkımı paylaştım. Umarım şarkıları da yazımı da beğenirsiniz.

En beğendiğiniz şarkı hangisi ? yorum olarak atarsanız çok mutlu olurum. Dilekleriniz gerçekleştiği,aile ve arkadaşlarınız mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Mutlu yıllar (^3^)v

1) Taeyeon- This Christmas
Taeyeon'un en son yayınladığı şarkısı olan "This Christmas" , slow bir ritme sahip ballad bir şarkı ve hüzünlü bir hisse sahip.Bunun yanında size, yalnızlık hissi de veriyor. Ancak bu yalnızlık hissi sizi depresyona sokacak bir yalnızlık hissinden çok , huzurlu bir his veriyor. Ancak bu sizi üzgün ve yalnız hissettirmesinin yanında, sizi sakinleştiriyor ve " yalnız da olsan üzgünde olsa bu yılbaşı ve 2018 de iyi olacaksın " duygusunu güzelce aşılıyor.

2) Twice - Merry&Happy
Twice'ın son repackage albümünden bir şarkı olan merry&happy, aslında twice fanlarına özel bir kliple beraber yayınlandı. Şarkı çok hafif slow ve huzur veren bir bir ritme sahip. Aile ve arkadaşlarımızla beraber geçirilen bir yılbaşı/noel gününün güzelliğini ve huzurunu hissettiriyor.

3) Astro - Carol Medley
Astro'nun son albümünden bir şarkı olan "Carol Medley" , her zaman ki gibi , Astro nun diğer parçaları gibi neşeli bir şarkı. Şarkı mutluluk ve neşe veren hareketli bir yılbaşı/noel şarkısı ve oldukça eğlenceli.

4) Starship Entertainment - Christmas Day
Starship müzik ve eğlence yapım şirketinin tüm müzisyen ve şarkıcılarının dahil olduğu bu şarkı bir nevi şirketin aile şarkısı gibi. Neşeli ve huzur veren bir müzik ve ballad ile pop arası bir ritme sahip. Sizi sakinleştirirken aynı zamanda eğlendirip bir yandan da huzurlu bir neşe veriyor.

5) Monsta X - Lonely Christmas
Pianonun güzel ve huzur veren sesinin eşlik ettiği şarkı hem hiphop , hem ballad , hem de  R&B den tınılar içeriyor ve Monsta X hayranları olan Monbebe'lere yalnız ve üzgün de olsalar , Monsta X üyelerinin onların yanında olduğunu hissettiren bir şarkı. Dinlerken bir yandan huzur bulup bir yandan da hüzünleneceksiniz ancak sakinleştiren ve ritmi ve Monsta X üyelerinin güzel sesleriyle sizi içerisine hapsedecek.

2 yorum:

  1. Taeyeon'nun şarkısı favorim. Gerçekten çok iyi vr ne zaman dinlesem huzur veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de favorim Taeyeon'un şarkısı . Aslında hepsini çok beğendim ve sıraya koymam oldukça zor oldu =))

      Sil