3 Ocak 2018 Çarşamba

| Momoland- BBoom BBoom |

Tekrardan merhaba arkadaşlar . 2018 e girdik ve 2018 yılının ilk geridönüşü Momoland ve Kriesha Chu'dan geldi. Bugün ki yazımda sizlerle Momoland grubunun bugün yayınladığı klipleri ve şarkıları hakkında ki düşüncelerimden bahsedeceğim.

Momoland , Dublekick şirketinin ilk grubudur. " GREAT!" adlı mini albümleriyle geri döndüler. Albümün başlık şarkısı ise " Bboom Bboom " oldu.

Bboom Bboom şarkısı ilk saniyelerde bir gitar melodisiyle başlıyor ve kulağa sanki bir latin müziğiymiş gibi geliyor. Ardından bir kaç saniye sonra devreye saksafon giriyor ve bize latin müziğini andıran şarkı birden caz müziğine dönüş yapıyor. Asıl şarkıya girildiğindeyse bateri,bas müziği,gitar ve saksafon hepsi bir arada güzel bir kombinasyon oluşturuyor.
Şarkı disko-dans müziği ve içerisinde hem latin hem de caz müziğinden esintiler barındıran bir şarkı. Oldukça hoşuma gitti aslında. Bir süre sonra bağımlılık yapıyor şarkı ve sürekli dinleyesiniz geliyor.
Şarkı hareketli ve eğlenceli , tek rap kısmını beğenmedim ki zaten orası da oldukça kısa bir bölüm yani hiç etkilemedi.
Klip komik ve eğlenceli bunun yanında dansları da güzel ve eğlenceli bir dans olmuş. Komik ama güzel bir klip ve güzel ve komik bir dans ile , Momoland grubunun bu dönüşü oldukça hoşuma gitti.


Siz ne düşünüyorsunuz Momoland grubunun son şarkı ve klibi hakkında ? düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. 😁😁😁

Beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz ;

İnstagram : aybkecengiz
Twitter: Karamellicadi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder