10 Temmuz 2016 Pazar

GFRIEND ~ NAVİLLERA | LOL albümünden ( from album LOL ) |


Son yayınladıkları " Rough " adlı şarkılarının ardından , kısa bir süre sonra " LOL " tam (full)  albümü ile tekrar geri dönüş yapacak olan  " Gfriend ", daha  albüm haberi yeni duyurulduğundan itibaren merakla beklenen şarkıları " Navillera " ile döndü.

Debut ( çıkış) larından beri yayınladıkları 3 şarkıları da okul konseptli olup oldukça başarı elde eden Gfriend 'in artık okul konseptlerinden çıkıp yeni bir konseptle geri dönecekleri biliniyordu. Fakat nasıl bir konsept ile dönüş yapacakları bilinmiyor ve merakla bekleniyordu.





70'ler - 80'ler   konseptiyle gelen kızların klibinde üniversite de bir paten kulübü kurmalarını ve o paten kulübünde yaşadıklarını anlatıyor. Beraber kazandıkları paten yarışlarını ve kulübün başarısını da klipte gösteriyorlar. Arkadaşlıklarına da klipte oldukça fazla yer vermişler.


Şarkının ritmi birazcık önceki şarkıların ritimlerini andırsa da , gene insanın içini kıpır kıpır yapan bir şarkıyla geri dönüş yapmışlar. Yaza  da oldukça uygun bir  şarkı olmuş .  Kızlar da oldukça güzeller klipte.


Şarkının temposu hızlı ve kızların dansları gene güçlü ve sert tam da Gfriend stili bir dans. Şarkının güçlü bir aurası da var.


Henüz şarkı sözlerini çeviremedim ama bu hafta inşallah şarkı sözlerini de çevirecek ve sizlerle paylaşacağım.

Sizleri kliple başbaşa bırakıyorum. Yorum ve klip hakkında ki eleştiri ve düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder