17 Mayıs 2016 Salı

| Jessica Jung - Fly | Jessica Solo Çıkışını Yaptı |







Sm Entertainment şirketinin  ünlü kız grubu Girls' Generations grubundan ve Sm Ent. den ayrılan Jessica Jung ayrılığının ardından ilk solo çıkışını yaptı . Şarkı dün gece yarısı yayınlandı ( Kore saatiyle sabah 5.00-6.00 civarı )  . Sm Ent. den ayrıldıktan sonra Coridel Entertainment ile anlaşma imzalayan ve  kendi markası olan " BLANC & ECLARE " kurarak başarıyı yakalayan Jessica Yayınladığı Fly isimli klibinin  Youtube  da 1 gün içerisinde
2 milyondan fazla görüntülenmesiyle müzik de ki iddiasının da  boş yere olmadığını kanıtladı.



Albümünde ki şarkılarının çoğunluğunun sözlerini kendisinin yazdığı ve bazılarının da müziklerinin yapımında bulunduğu Jessica , Bestekar ve söz yazarı olarak da yeteneklerini göstererek 10 parmağında 10 marifet bir idol olduğunu kanıtladı. Oyunculuğu , güzel sesi , yorumculuğu , söz yazarlığı , bestekarlığı , ingilizceyi akıcı konuşmasıyla  dil kabaliyetiyle ve kendi markasında elde ettiği başarıyla da Netizenleri susturmuş ve Sm Ent. ile Girls' Generation üyelerine kendini kanıtlamış oldu.








Şarkısına gelecek olursak. İnsanın içine huzur veren ve bir o kadar da içini kıpır kıpır eden şarkının klibinin kalitesi de oldukça dikkat çeken bir unsur. Coridel Ent. gibi çok yeni ve küçük bir şirketin bu kadar kaliteli ve bir klip yapması  , Jessica nın şirketi seçerken doğru şeyi yaptığını da gösteriyor. Jessica nın su gibi akan güzel sesi ve  şarkının kulağa hoş gelen ve kulaklarımızın pasını silen müziğiyle oldukça güzel bir şarkı olmuş.



Umarım birinciliği de alır ve başarısını kanıtlamış ve taçlandırmış olur.
Jessica sesini özlemişiz. Fighting Jessica !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder