1 Şubat 2016 Pazartesi

4minute - Hate

Cube Entertainment şirketine bağlı olan 4minute grubunun geri dönüş yapacakları ve geri   dönüş tarihleri duyurulduğundan beri geri dönüşlerini dört gözle bekleyen biri olarak sonunda 4minute grubunun geri dönmüş olmasına en çok sevinenlerden biri de benimdir herhalde.



Bugün sabah 5 saatlerinde Güney Kore saatiyle saat 12.00 da geri dönüşlerini Act.7 adlı mini albümlerindeki " Hate " adlı şarkıyla yapan 4minute grubunun  albümdeki tüm şarkıların sözlerini grup üyelerinden Jiyoon ve Hyuna yazarken , şarkıların yapımcılığını ise DJ skrillex , Seo Jae Woo ve Son Young Jin yapmış.











" Hate " adlı çıkış şarkılarının sözleri , sonu nefretle biten bir aşkı anlatıyor. Yavaş ve duygusal bir başlangıç yapan şarkının nakarat kısımları hareketli ve şarkı K-pop olsa da Hip-hop ağırlıklı bir şarkı olmuş.

Grup üyelerinden olan grubun lideri Jihyun'un güzelliği büyüleyiciydi bu klipte. Sarıya boyattığı saçları ve takmış olduğu mavi circle lensleriyle  oyuncak bir bebek gibi gözüküyordu.





Hyuna her zaman ki gibi muhteşemdi :) Jiyoon ve Gayoon da çok güzeldi. Benim tek beğenmediğim bu sefer Sohyun oldu. Sohyun'un ne görüntüsünü ne de şarkıda ki söylediği kısımları beğendim..








 Son olarak 4minute grubunun "Hate" adlı şarkılarının klibini de buraya bırakarak yazımı sonlandırıyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz klip ve şarkı hakkında ? fikirlerinizi okumaktan mutluluk  duyarım.


Bir daha ki yazımda görüşmek üzere  TAKİPTE KALIN ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder