24 Temmuz 2017 Pazartesi

iKON grubunu tanıyalım !!

Merhaba benim güzel takipçilerim . Uzun zaman oldu görüşmeyeli değil mi ? Uzun zamandır yazı paylaşamadığım için üzgünüm. Bugün 3 gündür üzerinde çalıştığım bir yazıyla geldim.Birbirinden ayıramadığım hepsinin koyu fanı olduğum 5 erkek grubumdan biri olan iKON'un bir tanıtımını yapacağım sizlere.( BTS, BİGBANG, iKON, MONSTA X, İNFİNİTE ) .Kime sorarsam sorayım Türkiye de , iKON'u bilmediğini söyledi ve ben de bu nedenle bu güzel , yetenekle dolup taşan 7 çocuğumun sizlere tanıtımını yapmaya karar verdim. Hadi başlayalım mı ? :) yazı çok uzun olacağı için tanıtımı birkaç parçaya bölmeye karar verdim . Bu bölümde çıkış hikayelerinden bahsedeceğim. İyi okumalar ve iyi eğlenceler .. 

Fandom: İKONİC
RENK : Alev rengi
Light Stick:   
   

iKON 2015 yılında YG Entertainment şirketinin altında çıkış yapmış olan bir gruptur. Ancak Grubun çıkış hikayesi taaa 2013 yılında ki WIN yarışmasına kadar dayanıyor. 2013 yılında YG başkanımız bir açıklama yaptı ve 7 yıl sonra bir erkek grubu çıkartacaklarını söyledi. YG şirketinin altında staj gören 11 erkek stajyer vardı. Bunlar Team A ve Team B olarak 2 takım kurmuş ve bu şekilde eğitim görüyorlar. Team A bir yurtta , Team B bir yurtta kalıyordu. Dans, vokal,rap,kareografi yapma,müzik besteleme ve şarkı sözü yazma , sahne hakimiyeti bir çok açıdan değerlendirilecek olan bu 2 takımdan kazanan WİNNER adıyla çıkış yapacaktı. Yang başkan ; kaybeden takımın dağıtılabileceğini,üyelerinin değiştirilebileceğini veya bir 4 -5 yıl daha çıkış için bekleyebileceklerini söyledi.Yarışma boyunca ; gerek birbirleriyle olan takım çalışmaları , sahne hakimiyetleri ve sahne de gerçekten çoşkuyla eğlenebilmeleriyle, sahne de ki performanslarıyla , danslarıyla , BI 'ın liderliğiyle , birbirlerine bağlılıklarıyla , sahne de ki doğal sanki 40 yıllık sanatçıymışçasına olan tavır ve profesyonellikleriyle tüm YG sanatçıları , yapımcıları , çalışanları , JYP , San-E gibi birçok yapımcı ve ünlünün favorisiydi iKON. Haftalarca jüri puanlarında 1. oldular . Team A yani şuan ki WİNNER ise halk oylamalarında hep 1. geliyordu. Sonuç olarak kazanan team A oldu ve WİNNER adıyla çıkış yaptılar. Team B fanları olarak oldukça üzüldük ve hem team B hem de fanlar olarak bizler dağılmalarından dolayı çok korktuk. Son final performansları ; sözlerini kendileri yazdıkları climax ile herkesi ağlattılar . Just another boy için yazdıkları karfeografileri ve danslarıyla akıllara kazındılar ve fanlar olarak hergün YG ye cover videoları , mektuplar yazarak Team B nin de çıkış yaptırması için kelimenin tam anlamıyla yalvardık. Team B üyeleri bu süre içerisinde 3-4 müzik single yayınladılar . Birsürü şarkı yazdılar ve çok çalıştılar. YG ye çıkış için yeterli olduklarını göstermek istiyorlardı. 2014 yılında ki YG family konser turnesine de Team B adıyla katıldılar. Dome tur olmasına ve ilk defa konser verecek olmalarına rağmen o kadar iyi yaptılar ki herkes şaşırdı. 



2014 yılında YG bir açıklama yaptı ve yeni bir yarışma yapacağını ve 1 erkek grubu daha çıkartacağını söyledi. Team B nin 6 üyesine ek 3 yeni stajyer daha eklendi ve  bu 9 stajyer arasından sadece 7 si çıkış yapabilecekti . Adları da iKON olacaktı. İlk başta 9 u da yarışacaktı . Ancak YG fikir değiştirdi ve BI , Bobby ve Jinhwan ' ı iKON orjinal üyeleri olarak onayladı ve 3 ünün liderliğinde  kalan 6 stajyer 3 bölündü ve yarıştılar. sonuç olarak Team B üyelerine ek Chanwoo 7. üye olarak seçildi ve çıkış yaptılar.



4 yorum:

  1. Yazınızı okuyunca ilgimi çekti ve dikkat etmeden tesadüf olarak izlediğim anları hafızamda canlandırmaya çalıştım. Emeğinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teeşekkür ederim yorumunuz için😁😁



      Sil
    2. aslında ben iKON u yotube karşıma çıktı ve dinlemiştim ve beğenmiştim ve birkaç defa dinleyice merak ettim ve bu sitede onlarla ilgili yazıyı görüne merakımıdindirdi teşekkürederim

      Sil
  2. Ben ikon u youtu.be gördüm ilgimi çekmemişti kötü bir gruptur diye düşündüm geçtim. Bir tane video izliyordum ve şarkıları karşıma çıktı bende o şarkıyı beğenmiştim adını yazdığımda ikon karşıma çıktı bir kaç şarkısını dinledim ve hoşuma gitti o günden sonra dinlemeye başladım.

    YanıtlaSil